7 steg till att aktivera din egen läkekraft – med följande talare

Dr. Deepak Chopra

är en världsberömd pionjär inom integrativ medicin och personlig transformation. Grundare av Chopra Foundation, medgrundare av Jiyo.com och Chopra Center for Wellbeing. TIME Magazine har beskrivit Chopra som ”en av århundradets 100 största hjältar och ikoner”.

Deepak är certifierad läkare inom internmedicin, endokrinologi och metabolism, medlem av American College of Physicians, klinisk professor i medicin och hälsa vid University of California, San Diego, forskare i neurologi och psykiatri vid sjukhuset i Massachusetts, biträdande professor på Kellog School vid Columbia University och professor i medvetenhetsforskning vid Sofia University.

World Post och Huffington Post har placerat Chopra på plats nummer 17 bland världens mest inflytelserika tänkare och nummer 1 inom medicin. Han har publicerat över 85 böcker, inklusive 25 storsäljare i New York Times. ”You are the Universe: Discovering you cosmic self” och ”Why it matters” blev omedelbart bästsäljare i New York Times och Wall Street Journal

.

Gregg Braden

är en bästsäljande författare i New York Times och internationellt känd som en pionjär när det gäller att förena vetenskap, spiritualitet och den verkliga världen. Efter en framgångsrik karriär som datorgeolog under energikrisen på 1970-talet arbetade Gregg på US Air Force under kalla krigsåren. 1991 blev han den första tekniska operatörschefen för Cisco Systems. Sedan 1986 utforskar Gregg byar i höga berg, avlägsna kloster och glömda texter för att förbinda dessa tidlösa hemligheter med dagens moderna vetenskap. Hans arbete har resulterat i 11 prisbelönta böcker på 38 språk. Gregg har fått många utmärkelser för sitt arbete, inklusive en nominering till den prestigefyllda Templeton Award 2016. Han delade sina presentationer och utbildningar med FN, inflytelserika företag och den amerikanska militären. Han dyker med jämna mellanrum upp i olika mediesändningar i större delen av världen.

Marianne Williamson

är en internationellt erkänd andlig författare och föreläsare. Marianne har varit gäst i en mängd olika stora tv-program. Oprah, Larry King Live, Good Morning America, Charlie Rose & Bill Maher. Sju av hennes tolv publicerade böcker var bästsäljare i New York Times. Fyra av dem hamnade på första plats. Den stora bästsäljaren ”A Return to Love” anses vara ett måste för den nya vågen av andlighet. Ett avsnitt i denna bok börjar med, ”Vår djupaste rädsla är inte att vi är otillgängliga. Vår djupaste rädsla är att vi är vansinnigt mäktiga … ”- denna del fungerar som en hymn för en samtida generation av sökande.

Marianne är från Houston, Texas. 1989 grundade hon Project Angel Food, som hjälper människor med AIDS i Los Angeles. Hittills har Project Angel Food serverat över 8 miljoner människor en måltid. Marianne var också medgrundare av Peace Alliance. Dessutom arbetar hon i styrelsen för RESULTAT-organisationen som arbetar för att bekämpa hunger och fattigdom runt om i världen.

Dr. Joe Dispenza

trädde för första gången ut i rampljuset som en av forskarna i den prisbelönta filmen ”What the Bleep Do We Know.” Sedan han publicerade filmen 2004 har hans arbete expanderat, fördjupats och utvecklats i flera riktningar – vilket speglar hans passion för att utforska hur människor kan utnyttja det senaste inom neurovetenskap och kvantfysik. Detta för att inte bara bota sjukdomar men också för att njuta av ett mer fullständigt och lyckligare liv. Som lärare och docent har Dr. Joe Dispenza blivit inbjuden till mer än 27 länder för att lära tusentals människor genom sin distinkta, lättförståeliga, uppmuntrande och medkännande stil och förklara för dem hur de kan återansluta sina hjärnor och konditionera sina kroppar för varaktig förändring. Förutom en mängd olika onlinekurser lär han personligen ut tre-dagars progressiva workshops och fem-dagars avancerade workshops i USA och utomlands. Dr. Joe Dispenza är också en fakultetsmedlem vid Honolulus International Quantum University for Integrative Medicine, Omega Institute for Holistic Studies i Rhinebeck, New York, och Kripalu Center for Yoga and Health i Stockbridge, Massachusetts. Han är också ordförande för Life University Research Committee i Atlanta, Georgia.

Anthony William

föddes med den unika förmågan att kommunicera med ett sjätte sinne som ger honom extremt exakt hälsoinformation. Information som ofta är långt före sin tid. När Anthony var fyra år chockade han sin familj genom att meddela vid middagsbordet att hans symptomfria mormor hade lungcancer. Medicinska test bekräftade snart diagnosen. Under mer än 25 år har Anthony ägnat sitt liv åt att övervinna och förebygga sjukdomar – och upptäcka hur livet bäst kan levas. Det han gör är flera decennier före den vetenskapliga upptäckten. Hans medkänsla, som tar hänsyn till välbefinnande på alla nivåer, inte bara fysisk hälsa, har alltid lett till lättnad och resultat för dem som söker upp honom. Anthonys oöverträffade noggrannhet och framgångsfaktor som medicinskt medium har förtjänat honom förtroende och kärlek bland tusentals världen över, inklusive filmstjärnor, rockstjärnor, miljardärer, professionella idrottare, bästsäljande författare och otaliga andra människor från alla samhällsskikt som inte kunde hitta ett botemedel förrän han gav dem sin insikt. Anthony har också blivit en ovärderlig resurs för läkare som behöver hjälp med att lösa sina svåraste fall. Han är författare till New York Times bästsäljaren ”Medical medium: hemligheter bakom den kroniska och mystiska sjukdomen och hur man slutligen botar den.”

Anita Moorjani

föddes i Singapore. Med sina indiska föräldrar flyttade hon till Hong Kong vid två års ålder och bor fortfarande där. På grund av sin brittiska utbildning är hon flerspråkig och växte upp med engelska, kantonesiska och indiska. Senare lärde hon sig franska i skolan. Anita tillbringade många år i företagsvärlden innan hon fick diagnosen cancer i april 2002. Hennes fascinerande och rörande nära-dödsupplevelse i början av 2006 har förändrat hennes livsperspektiv enormt. Hennes arbete är nu baserat på djupet och insikterna som hon har fått i den andra världen. På grund av sin nära-död-upplevelse inbjuds Anita ofta till konferenser och evenemang runt om i världen för att dela med sig av sina insikter. Hon är också ofta gäst vid Hongkongs universitets avdelning för beteendevetenskap, där hon talar om ämnen som hantering av obotliga sjukdomar, död och psykologiska aspekter av andlig tro. Anita är ett levande exempel på att vi alla har den inre kraften och visdomen att övervinna även livets mest negativa situationer.

Dr. Bruce Lipton

är en internationellt erkänd ledare för sin kombination av vetenskapen och den andliga världen. Han är stamcellbiolog, bästsäljande författare till The Biology of Belief och mottagare av Goi Peace Award 2009. Dr. Lipton har varit gästtalare på hundratals TV- och radioprogram samt nyckeltalare för nationella och internationella konferenser.

Dr. Lipton började sin vetenskapliga karriär som cellbiolog. Han fick sin doktorsexamen från University of Virginia i Charlottesville innan han anslöt sig till avdelningen för anatomi vid University of Wisconsin School of Medicine 1973. Dr. Liptons forskning om muskeldystrofi, studier på klonade mänskliga stamceller, fokuserade på de molekylära mekanismerna som styr cellbeteende. Dr. Lipton och hans kollega Ed Schultz utvecklade en särskild vävnadstransplantationsteknik. Deras arbete publicerades i tidskriften Science och användes sedan som en ny form av mänsklig genetik.

1982 började Dr. Lipton att undersöka principerna för kvantfysik och hur de kan integreras i hans förståelse av cellens informationsbehandlingssystem. Han producerade banbrytande studier på cellmembranet. Hans forskning vid Stanford University’s School of Medicine, mellan 1987 och 1992, visade att miljön som fungerar genom membranet styr cellens beteende och fysiologi och sätter på och stänger av gener. Hans upptäckter, i motsats till den etablerade vetenskapliga uppfattningen att livet styrs av generna, representerade ett av de viktigaste forskningsområdena i dag, vetenskapen om epigenetik.

Dr. Jeffrey Thompson

började i 1981 experimentera med ljud och dess effekter på kroppen och hjärnan i sitt hälsocenter i Virginia. Hans experiment bestod av att utföra kiropraktiska ryggrads- och kranialjusteringar med exakta ljudfrekvenser, stimulera och normalisera organfunktion och kompensera för akupunkturmeridianerna. Hans kliniska forskning med tusentals patienter och volontärer har lett till banbrytande upptäckter, såsom ljudfrekvensmönster, inbyggda i musikaliska ljudspår som kan svepa hjärnvågor och ge många hälsofördelar.

Dr. Thompson fortsatte sin vetenskapliga kliniska forskning i många år på en forskarskola och forskningscenter i Encinitas, Kalifornien. Som fakultetsmedlem undervisade han i beteendepsykoakustik och klinisk neuroakustisk terapi som erkänts av delstaten Kalifornien som en del av den grundläggande läroplanen för klinisk psykoterapi och master- och doktorandprogram för humanvetenskap. Dr. Thompson undervisar för närvarande vid olika institutioner och genom finansierade seminarier, workshops och certifieringskurser. 1988 grundade Dr. Thompson Center for Neuroacoustic Research i Encinitas, Kalifornien. 1989 frågade NASA och Jet Propulsion Laboratory Dr. Thompson, om han ville undersöka en serie kraftfulla bilder som skickats tillbaka av rymdskeppet Voyager I & II från Jupiter, Saturn, Uranus och Neptunus. Dr. Thompson blev inbjuden att utforska den potentiella betydelsen och tillämpningen av NASA Space Sound Recordings.

Dr. Thompson är en världsberömd expert på området akustiska stimuleringsfrekvenser i musikaliska ljudspår. Som en fulländad musiker och kompositör har han utvecklat en metod för att använda modulerade ljudimpulser för att förändra medvetenhetstillstånd, vilket resulterar i optimal läkning mellan kropp och kropp. På 90-talet valde Dr. Thompsons metod för ljudläkning som en av de bästa alternativa läkningsmetoderna i USA. Hans arbete finansierades av Center for the Study of Complementary and Alternative Therapies (CSCAT).

Dr. Darren Weissman

är kiropraktor, utvecklare av LifeLine-teknik och bästsäljande författare till böckerna The Power of Infinite Love & Gratitude, Awakening, The Secret Code of Your Mind, The Daily Lessons of Infinite Love & Gratitude och The Heart of the Matter. Han är medförfattare till Dr. Masaru Emotos mest sålda bok The Healing Power of Water. Baserat på hans expertis inom det undermedvetna och holistisk hälsa är Dr. Weissman en internationell talare inom medvetandeområdet. Han har medverkat i filmerna E-Motion, Making Mankind, Beyond Belief and The Truth och dokumentären Heal. Dr. Weissman har skrivit för många tidskrifter inklusive Natural Health, The Huffington Post, Prevention och InStyle.

Hans passion är att lära människor att medvetet ändra de undermedvetna känslomässiga programmen. Som en naturlig biprodukt främjar hans patienter direkt den naturliga läknings- och tillväxtpotentialen i deras kropp och relation. Baserat på hans livs arbete och forskning utvecklade Dr. Weissman 2002 LifeLine Technique®. Strax därefter grundade han LifeLine Center, som erbjuder ett varierat utbud av personliga vårdtjänster och utbildningsprogram för personlig utveckling med den gemensamma visionen att skapa världsfred genom inre fred. LifeLine Technique® lockar studenter från hela världen med över 500 certifierade LifeLine-utövare i 24 länder.

Michael Bernard Beckwith

är grundaren av Agape International Spiritual Center, en icke-partisk gemenskap med tusentals lokala medlemmar och globala live streamers. Hans organisation är uppskattad för dess kulturella, sociala och andliga mångfald. Agapes lokala program stödjer hemlösa, individer i fångenskap och deras familjer, ideella organisationer, skolor och hem för utsatta ungdomar och arbetar för att bevara planetens miljöresurser. Utöver detta erbjuder Agapes globala humanitära program näringsprogram, omskolningsprogram, skolor, bibliotek, barnhem, sjukhus, kliniker, hem för ogifta mödrar, mikrokrediter, finansiellt stöd vid naturkatastrofer och mänsklig försvar. Agape verkar i åtta olika afrikanska länder samt Afghanistan, Bosnien, Colombia, Ecuador, Indien, Irak, Kosovo och Sri Lanka. Dr. Beckwith är en eftertraktad meditationslärare, konferensföreläsare och seminarieledare i den livssynsprocess han initierade. Tre av hans senaste böcker – Life Visioning, Spiritual Liberation and TranscenDance Expanded – har fått det prestigefyllda Nautilus Award. Han är med i Dr. Oz, The Oprah Winfrey Show, EGEN Help Desk, Larry King Live och Tavis Smiley och har uppträtt i sin egen PBS Special The Answer Is You. Varje fredag ​​kl 13:00 lyssnar tusentals på hans radioprogram Wake up: The Sound of Transformation, i den amerikanska radiokanalen KPFK.

Dr. med. Bernie Siegel

är en pensionerad allmän- och barnkirurg som nu är involverad i humaniseringen av medicinsk vård och medicinsk utbildning. 1978 grundade han Exceptional Cancer Patients (ECaP), en speciell form för individuell- och gruppterapi. Bernie är författare till böckerna Love, Medicine & Miracles; Peace, Love & Healing; How to Live Between Office Visits; Prescriptions for Living; und Help Me to Heal. Han och hans fru Bobbie bor i Connecticut och har fem barn och åtta barnbarn. Med sin syn på livet och döden står Bernie i spetsen för det etiska och andliga området som vårt samhälle och vården idag står och kämpar med.

David Hamilton

har en doktorsexamen i kemi och tillbringade fyra år i läkemedelsindustrin där han utvecklade mediciner för hjärt-kärlsjukdom och cancer. Inspirerad av placeboeffekten lämnade han branschen för att skriva böcker och utbilda människor kring hur man använder sina sinnen och känslor för att förbättra sin hälsa.

Han är författare till nio böcker, alla publicerade av Hay House. Han bloggar regelbundet på sin webbplats och ibland för Huffington Post (den amerikanska versionen) och Psychologies Life Labs. Han är också månatlig kolumnist för Life Hacks för Soul & Spirit Magazine. 2016 utsågs han till ”Bästa författare” av läsarna av Kindred Spirit Magazine. David är en förespråkare av vänlighet och arbetar passionerat för att inspirera världen till att bli en vänligare plats.

Joan Borysenko PH.D.

är en respekterad pionjär inom integrativ medicin och en världsberömd expert på anslutningen mellan kropp och själ. Joans arbete lade grunden för en internationell hälsorevolution som erkänner betydelsen av mening och den andliga dimensionen i livet som en integrerad del av hälsa och läkning. Livligt och inspirerande, från teater till konferensrum, från styrelserum till religiösa rum, på olika platser bildar Joan Borysenko en bro mellan tro och förnuft. Hennes glans, hennes humor och hennes äkthet – i kombination med de senaste forskningsresultaten – gör henne till en övertygande och inspirerande talare och författare.

I början av 1980-talet grundade Joan Borysenko PH.D. tillsammans med Dr. Benson och dr. Ilan Kutz en sinnes- / kroppsklinik. Hon är också psykolog och har utsetts till docent vid Harvard Medical School. Hennes långa erfarenhet och gedigna forskning har hon manifesterat i ett antal böcker, till exempel: Minding the Body och Mending the Mind, som sålde över 400 000 exemplar. Båda böckerna var New York Times bästsäljare. Joan är författare alternativt medförfattare till 13 andra böcker och många ljud- och videoprogram, grundare av Mind / Body Health Sciences, LLC i Boulder, Colorado och chef för Claritas Institute Interspiritual Mentor Training Program.

Kelly Brogan, M.D.

är en psykiater som specialiserat sig på kvinnors hälsa, författare till The New York Times bästsäljare ”A Mind of Your Own” och medredaktör för den banbrytande läroboken ”Unified Therapy for Depression.” Hon avslutade sin psykiatriska utbildning och studier vid NYU Medical Center och har en kandidatexamen i naturvetenskap från MIT (Massachusetts Institute of Technology). Hon är specialist i psykiatri, psykosomatisk medicin och integrativ holistisk medicin och är specialiserad på behandling av psykiatriska syndrom och symtom.

Kelly är styrelseledamot i GreenMedInfo, Price-Potterger Nutrition Foundation, Functional Medicine University, Pathways to Family Wellness, NYS Perinatal Association, Mindd Foundation, the Alternative Therapies in Health and Medicine journal och Nicholas Gonzalez Foundation. Hon är medicinsk chef för Fearless Parent och grundande medlem i Health Freedom Action. Hon är också certifierad KRI Kundalini Yoga-lärare och mor till två barn.

Kelly Noonan Gores

född i Los Angeles, började hon sin karriär framför kameran, som skådespelerska och presentatör under 20 år. 2012 grundade hon ”Elevative Entertainment” och började istället att skriva och producera. Senast producerade hon spelfilmen Tooken (2015). Hon var också huvudskådespelerskan och producenten av den prisbelönta spelfilmen Beneath (2013) och den prisbelönta kortfilmen Take a Seat (2011). Hon är en sanningssökande, har utövat yoga i 15 år, mediterar och har en djup passion för helande konst.

Kelly Turner, Ph. D.

är en New York Times bästsäljande författare till boken Radical Remission: Surviving Cancer Against All Odds, som sammanfattar hennes forskning på radikal remission av cancer. Under det senaste decenniet har hon bedrivit forskning i tio olika länder och analyserat mer än 1 500 fall av radikal remission. Hon är ofta gäst på Dr. Oz Show har en Bachelor of Arts, Harvard University och en doktorsexamen från University of California, Berkeley.

Nyligen filmade Kelly sin bästsäljande bok i en film med titeln ”Open Ended Ticket”. Den här filmen berättar historien om en cancerpatient som tar sin bästa vän på en världsturné för att hitta sin okände far innan det är för sent. I sin kamp mot tiden utmanar hon, genom en serie av oväntade händelser, det vi alla tror oss veta om liv, död och läkning.

Mark Emerson D.C.

är författare, talare och kiropraktor som specialiserat sig på livsmedelsbaserad livsstilsmedicin och naturliga behandlingar för patienter i alla åldrar. Dess framgångsrika, kliniskt beprövade program hjälper människor att leva hälsosammare liv genom att förebygga, minska och lösa kroniska progressiva hälsoproblem och sjukdomar.

Mark Emerson D.C., C.C.S.P. är hälso- och hälsokonsult på Four Seasons Resort i Maui, Hawaii, där han designade och ledde wellnessprogrammet ”Your Way”. Han hjälper även individer, grupper, företag, restauranger och hotell runt om i världen. Dr. Emerson har redan rådgivit och tränat spelare från National Football League, PGA Golf Tour och USA Athletics Team. Dessutom erbjuder han råd till kändisar och inflytelserika företag.

Med kända medicinska och näringsmässiga experter såväl som prisbelönta kockar erbjuder han ”Dr. Emerson’s Ultimate Health & Wellness Immersions ™, som är en livsförändrande upplevelse som stöder sina gäster i att upprätthålla sin livslånga hälsa.

Peter Crone

är själsarkitekt och wellnesspionjär. Peters unika perspektiv avslöjar ett helt nytt sätt att tänka, känna och leva. Peter ägnar sitt liv åt att dela insikter och strategier för att skapa ett inspirerat liv och hitta verklig frihet genom att väcka nya medvetenhetsnivåer. Peter hjälper till att återuppbygga det undermedvetna, mänskliga beteendet, relationer, prestationer och i slutändan allt som driver våra resultat. Han har arbetat med underhållare, professionella idrottare och globala organisationer.

Peters åtagande är att dela hans perspektiv, som inspirerar till förverkligandet av ett nytt sätt att leva … från ett liv med begränsning och stress till ett liv med frihet och glädje.

Rob Wergin

har extraordinära förmågor. Han är klarsynt och bullrig. Från en tidig ålder kunde han läka djur och kommunicera med spöken. Då det inte var någon som förstod hans förmågor så lärde han sig att ignorera dem. I mer än 30 år har han varit en mycket framgångsrik VD i USA. Sedan en dag drabbades han av den ultimata ”kosmiska 2×4” och i en tiden av djup förtvivlan frågade han vad meningen med just hans liv var och han hörde svaret. Sedan dess har Rob ägnat sitt liv åt målet att vara ett kärl av gudomligt ljus och kärlek. Han har redan hjälpt tiotusentals människor, i alla åldrar och religion.

Då han växte upp i ett stramt kristet hem i hjärtat av South Dakotas rika indiankultur är det hans vision att hans arbete ska vara allmänt tillgängligt för människor med all spirituell tro. Hans tydlighet, öppenhet och blygsamhet har bidragit till att dra till sig en blandning av människor som verkar anmärkningsvärt fria från arrogans och sektbeteende.