Vill du vara med till att föra in mer ljus och medvetenhet i denna värld?

Hjälp oss med att sprida denna värdefulla kunskap. Genom att gå med i vårt affiliateprogram kan du tjäna 30 % på varje kurs du säljer! 

Hur fungerar affiliateprogrammet?

Ansök till programmet genom att fylla i formuläret ovan.

En medarbetare på Younity Sweden kommer att se över din ansökan. Om vi accepterar den kommer vi att skicka mer information och material som du behöver för att komma igång. 

Nu kan du börja marknadsföra Heal summit till ditt nätverk via mejl och sociala medier med hjälp av din skräddarsydda UTM-länk. 

Missa inte möjligheten att tjäna upp till 30 % på varje produkt du säljer

Vanliga frågor och svar

1. Hur kan jag tjäna på en gratis produkt?

Varje användare som registrerar sig till Heal summit genom din promotionlänk kommer att spåras via cookies. Och om denna användare senare även köper Heal summit-paketet så kommer du automatiskt få provision för försäljningen genom Elopage. 

2. Får jag automatiskt min provision?

Rent lagligt är vi bundna till att ge kunder möjlighet till en 14 dagars återköpsperiod. Så fort denna perioden har löpt ut kommer din provision att räknas ut och utbetalas.

3. Hur får jag betalt?

Se till att ha uppdaterat dina bankuppgifter i ditt Elopage-konto. Så fort försäljningen har gått igenom och återköpsperioden har löpt ut så kommer Elopage att automatisk betala ut pengarna till det bankkonto som du har angivit i din profil.

Vilka är Younity?

Ladda ner vår portfolio för att lära dig mer om oss, vår vision och vårt arbete!